Autoshkolla

Autoshkolla

GRATUIT

(3 étoiles)

(85)


Télécharger pour Android Like

1 000 - 5 000 téléchargements

Ajouter cette application à une liste
Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

Commentaires et classements de Autoshkolla

  • Aucun commentaire jusqu'à présent. Soyez le premier à donner votre avis !