Најди TAXI

Најди TAXI

10 - 50 téléchargements

Ajouter cette application à une liste

+ Par Marko Churlinoski

Agrandir vue - Најди TAXI pour capture d'écran Android
Agrandir vue - Најди TAXI pour capture d'écran Android
Agrandir vue - Најди TAXI pour capture d'écran Android
Agrandir vue - Најди TAXI pour capture d'écran Android
Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

Commentaires et classements de Најди TAXI

  • Aucun commentaire jusqu'à présent. Soyez le premier à donner votre avis !